Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

A kitartásról

2017. április 20. 10:08 - HJAxel

Örök kérdés, hogyha benne vagyunk valamiben vagy éppen benne szeretnénk lenni, de folyton jönnek a kudarcok, hol van a határ, ahol azt kell mondjuk, oké ennek így nincs értelme, hagyom inkább és belefogok másba. Az elmúlt hetekben, egymástól függetlenül két nagyon érdekes történettel találkoztam, hadd osszam most ezeket itt meg.

Barátokkal utaztunk az Indiai - óceánon lévő kis szigetre. Kora reggel a repülőtéren már feltűnt, hogy Marci egy lánnyal érkezett. Marcit jópár éve ismerem, nővel még sosem láttam, ezért is volt érdekes az oldalán látni a feltűnően csinos, szőke hajú lányt. A hosszú úton úgy alakult, hogy sem a repülőn, sem Dubaiban az átszálláskor nem tudtunk hosszabban beszélni. A második nap az óceán - parton heverészve mesélte el Marci a történetüket Dórival: 4 éve találkoztak először, amikor is Dóri elhajtotta Marcit, mert egyáltalán nem tartotta sem érdekesnek, sem férfiasnak. Marcinak ez persze nagyon rosszulesett, ennek ellenére próbált neki imponálni, elkezdett sportolni és vagy fél évig be - be jelentkezett a lánynál. Hiába. Eltelt egy - két év és újra összefutottak, Marci ismét próbálkozott pár hétig, de Dóri továbbra sem akart semmit a fiútól. Dóri sosem viselkedett bunkón, de mindig egyértelműen megmondta, hogy nem visel hajlandósággal iránta. Marci az évek múlásával sem tudta kiverni a fejéből Dórit. Tavaly év vége felé Marci a buszon utazva látta, hogy Dóri éppen bemegy egy boltba. Nosza, a fiú leszállt a buszról és besietett a lány után. Beszélgettek kicsit, majd megittak egy kávét. Aztán pár hétig nem történt megint semmi, de Marci nem adta fel, felhívta a lányt, hogy találkozzanak ismét. Dóri igent mondott, jót beszélgettek és akkor valami megváltozott benne, ennek most már lassan fél éve, azóta boldogan együtt vannak, már össze is költöztek. 

A másik történet Eszterről szól, akit még az egyetemről ismerek. Eszterrel a múlt héten egy belvárosi kerthelyiségben találkoztunk (én sört ittam és Unicumot, ő limonádét), és a beszélgetés fonala Norbira, a barátjára terelődött. Idestova három éve vannak együtt, de a kezdet náluk sem volt sima. Norbi éppen túl volt a váláson, hiányzott neki egy társ, de lelkileg nem volt még teljesen rendben. Ennek ellenére regisztrált egy társkeresőn, ahol elkezdett beszélgetni Eszterrel. Az első időszakban Eszter sokat csalódott Norbiban. Előfordult, hogy a megbeszélt randevút le sem mondta, hanem egyszerűen csak nem ment el, Eszter meg várta őt egy órán keresztül, mert persze a telefonját sem vette fel. Mikor együtt voltak, a fiú sokat volt ingerült és féltékenységi rohamok is gyötörték. Hát Eszter, mondtam neki, ha akkoriban megkérdezed a véleményemet, én biztos azt mondtam volna, hogy hagyd ezt a csávót a picsába, találsz tőle jobbat. Eszter adott Norbinak fél évet, hogy megváltozzon. Úgy gondolta, hogy megér neki ez a fiú ennyi időt. Öt hónap múlva kezdett Norbi megváltozni. Megbízható lett, nem féltékenykedett és kiderült, hogy nagyon jól főz. Azóta együtt vannak és szeretik egymást.

A két történetben a közös szál a kitartás. Ha Marci vagy Eszter is úgy viselkedett volna, ahogy nagyon sokan közülünk és feladták volna, most valószínűleg nem lennének ilyen boldogok. 

Ja, és van még egy közös dolog a fentebb leírt két történetben: Dóri és Eszter babát várnak, már mindketten túl vannak a 4. hónapon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://habzsolvaazelettortajat.blog.hu/api/trackback/id/tr8412402053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása