Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

Fiúk, van egy kis gond!

2017. január 26. 22:04 - HJAxel

Sokat panaszkodnak nekem az ismerős lányok, hogy nagyon bunkók a fiúk, vagyis nem mindig bunkóság ez, inkább a kifejező készségük fejletlenségéről van szó, nem tudják közvetíteni az érzéseiket, de lehet, hogy nem is akarják, hisz' a haverok is ilyenek. A lányok elkezdenek engedni az igényekből, idomulnak a lelki sivársághoz, már a szar lesz a természetes; elfiúsodnak, hazudnak önmaguknak, hogy jó ez a (seggfej) csávó nekem, úgysincs jobb és különben is rettegek az egyedülléttől. Aztán, amikor a sok megalázó helyzettől észhez térnek (elég gyakran szervi panaszok hívják fel a figyelmet erre), már évek óta benne vannak egy ilyen kapcsolat mocsarában, és maradnak is mert, az egyedüllét sötét, kilátástalan rémképe mindennél félelmetesebb. Ha mégis kilépnek, tapasztalatom, hogy azok a lányok, akik lehúznak pár évet egy ilyen seggfej mellett, visszafordíthatatlanul torzul a személyiségük és ha ne adj' Isten összeakadnak egy normális férfival, nem tudnak a helyzettel mit kezdeni, elkezdődik a belső monológ, a kifogás keresés és nem lesz a kapcsolatból semmi. Nagy segítség ilyenkor egy barátnő, aki szintén egy hülyével van együtt, mert ő nagyon hitelesen tud uszítani a normális fickó ellen. Végül kikötnek egy ugyanolyan seggfej mellet, mint az előző.

Az egyedülléttől való félelem egy extrém megnyilvánulásával, nemrég volt szerencsém találkozni. Adva van Zoli és Edit. Ők együtt vannak évek óta (bulvárlaposan: egy párt alkotnak), de Zoli nem nyúl Edithez emberemlékezet óta. Edit szeretné, de Zoli mindig talál kifogást. Edit, az ilyen irányú vágyait nálam éli ki; a kérdésemre, hogy mért nem hagyja el, jön az ismerős válasz: úgysincs jobb, és fél az egyedülléttől. Neki ez így természetes, 30 évesen együtt élni valakivel, mintha 70 éve házasok lennének. Szóval, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem (cut a long story short) Edit éppen nálam zuhanyzott, amikor hívása érkezett; Zoli hívta. Na, gondoltam, most bedobom a nagy követ a csendes, ámde áporodott szagú tavacskába. Felvettem, bemutatkoztam és elmondtam a tényállást, hogy egy ideje én kúrogatom a nőjét és ezen ő (Zoli) ne csodálkozzon, mivel ő (Zoli) elhanyagolja. Zoli műszaki értelmiségi, ezért egy fizikából hozott példával próbáltam illusztrálni a kialakult helyzetet: ugyanúgy, mint a fizikának a törvényszerűségei, a nőkben lévő lelki folyamatokat is ki lehet számolni, igaz, nem képlettel és nem annyira egzaktak, mint az E=mc², de a tudományok mai fokán fénysebességre nem tudunk felgyorsítani egy űrhajót, rendszeres kezelgetés nélkül meg félre fog kúrni a csajunk. Ennyi. Zoli hebegett - habogott valamit, talán még egy jóízűt kurvaanyázott is, aztán letette. Természetesen Editnek is elmondtam a párbeszédet, erre ő (Edit) elkezdett sírni és kiabálni velem, meg akart ütni, és mondta, hogy nálam szemetebb ember nincs a Földön; tönkretettem az ő életét és most örökké egyedül marad. Alig tudtam megnyugtatni. És, hogy mi történt ezután? Zoli elment a legközelebbi Rossmannba, ahol ipari mennyiségű kotont vásárolt és otthon azt mondta Editnek, hogy holnaptól kefélgeti. Mondanom sem kell, azóta sem nyúlt hozzá, de persze továbbra is együtt élnek. (A két lelkileg teljesen labilis ember nem tud meglenni a másik nélkül.)

Harmincas lány ismerőseim kétségbeesve kérdezgetik, hol tudnának normális emberrel megismerkedni. Úgy érzik, hogy az igazi értékek háttérbe szorultak, tort ül a felületesség, az önbizalomhiány (néha a túlzott, minden alapot nélkülöző önbizalom) és az önértékelési zavarok a férfiak részéről. A minap Anita, egy volt évfolyamtársnőm kérte a segítségemet. Egy népszerű társkeresőn regisztrált, írt egy nagyon jó bemutatkozást, feltöltött pár  fényképet és várt. Jöttek szépen, sorban a levelek, az első körben, szám szerint negyven. Anita kérte, hogy olvassam el őket, kíváncsi a véleményemre. A negyvenből, nagy jóindulattal három olyan volt, amelyre esetleg lehetett volna válaszolni. A többi, helyesírási hibáktól hemzsegő, értékelhetetlen közhelyhalmaz volt, hűtőmágnes bölcsességekkel megspékelve. (Ez volt a kedvencem:  Azért vérzel, hogy tudd: élsz! Természetesen a szövegkörnyezetbe semmilyen módon nem illett, de valahol hallotta és elsütötte.) Anita bevallotta nekem, hogy az elmúlt hetekben volt pár randevúja. Az első fiú (férfi?) - mikor túljutottak a kötelező, nagyon eredeti kérdéseken (szereted a munkádat? stb.) - úgy gondolta, hogy átvált romantikusba és elkezdte Anitának ecsetelni, hogy ő (a fiú) arra vágyik, hogy minden nap ölelkezve aludjon el a csajával. Neki a boldogság ebben a lefekvéskori ölelkezésben manifesztálódott. Ez volt  szerencsétlennek a legfontosabb. Anita hozzátette: velem ne akarjon senki átölelve elaludni, mert úgy nem tudok. Adjon egy puszit, simogasson meg, de ne kelljen átölelni, mert elzsibbad a karom. A fiú (férfi?), nyilván mert valahol azt hallotta, hogy ezt mennyire szeretik a lányok, nem értette, hogy ez a fajta romantikus megnyilvánulás Anitának mért nem jön be. Nyilván nem (csak) ezért, de nem volt több randevú vele. A második versenyző első kérdése az volt Anitához, hogy mi a véleménye az azonos neműek házasságáról. Anita nem értette, hogy mért ez érdekli őt legjobban, próbált kitérő választ adni, mondván, a személyes érintettség hiánya miatt nemigazán foglalkozik ezzel a kérdéssel. Hősünk nem tágított és tovább faggatta e tárgyban, közel egy óra alatt nem is volt neki más témája. (Én sejtem, hogy ez mért volt neki annyira fontos.) Visszatérve Anita bemutatkozó szövegéhez, majd' kibökte a szememet az utolsó mondata: ha szimpatikusnak találsz a képeim és a bemutatkozásom alapján, tedd meg Te az első lépést! Ezt mért írtad? - kérdeztem meghökkenve. Hát, kezdte bizonytalanul a választ, a kicsit félénk férfiakat ezzel bátorítom. Bazdmeg, válaszoltam, neked egy ilyen "kicsit félénk" faszira van szükséged, akinek külön ki kell hangsúlyozni, hogy ő tegye meg az első lépést!? Ez komoly, ezt tényleg le kell írni!? Anita elpirulva, szó nélkül törölte ezt a mondatot.

Drága Fiúk! Minden ellenkező híreszteléssel szemben, nem sikk a bunkóság! Sőt, ciki! Nem vagy jófej, ha megalázol egy nőt! A sértettséget, csalódottságot meg faszság máson megbosszulni. Ha kedves vagy egy lánnyal, sokkal nagyobb esélyed van nála, mint bunkón. Ha az udvarias közeledésedre ő bunkón, primitíven reagál, akkor örülj, hiszen az első szűrő máris megfogta a nem hozzád való nőt. Inkább érezd azt, hogy mindent megtettél és úgy nem jött össze, mint azt, hogy vered a fejed a falba, mert a hülye viselkedésed miatt lettél lepattintva.

Kedves Lányok! Felesleges a tökéletesre várni, de nem is kell rögtön, mindenkiben a gyerekeid apját látni. Ha ő (férfi) az Irigy Hónaljmirigyet viccesnek találja (esetleg a poénjait a Maksa híradóból szedi), de te meg inkább elmennél színházba, esetleg könyvekről beszélgetnél vele, akkor nem vagytok egymáshoz valók! És ne is reménykedj, ne vesztegesd az időd rá, sikítva menekülj, jön majd jobb! Különben sem tragédia, ha átmenetileg egyedül vagy, mert ez még mindig sokkal jobb, mint egy szerencsétlent pátyolgatni. És különben is "bizonyos szint fölött, nem süllyedünk bizonyos szint alá"!

Uff, ich habe gesprochen. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://habzsolvaazelettortajat.blog.hu/api/trackback/id/tr6212143719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conchita wurst 2017.01.27. 13:02:05

'Ha mégis kilépnek, tapasztalatom, hogy azok a lányok, akik lehúznak pár évet egy ilyen seggfej mellett, visszafordíthatatlanul torzul a személyiségük és ha ne adj' Isten összeakadnak egy normális férfival, nem tudnak a helyzettel mit kezdeni, elkezdődik a belső monológ, a kifogás keresés és nem lesz a kapcsolatból semmi.'

- tehát akkor mégiscsak bunkókra van igény...

metax 2017.01.27. 13:04:00

"Adjon egy puszit, simogasson meg, de ne kelljen átölelni, mert elzsibbad a karom. "

Bazzmeg, és még te beszélsz lelki kiüresedésről?!

para_noir 2017.01.27. 13:17:05

Mi a péniszről akar szólni ez a betűhalmaz? Kezdi egy megcsalós sztorival (amiben getva nagy bunkó, de azért ti ne legyetek bunkók...), folytatja egy online társkeresős szar sztoripárossal, majd a végén közli, hogy a fiúk ne legyenek bunkók? Hogy a jó életbe függenek ezek össze? Nem is beszélve az ótvar modoros stílusról, meg a kurva menőnek gondolt random angol/német nyelvű beszúrásokról. Jó nagy segg a poszter.

Jubal Harshaw 2017.01.27. 13:20:14

Én csak úgy tudok (könnyen) elaludni, hogy fogom közben a Zasszony mellét (nagy-kifli)...
(csak pár percet, mert komoly hő termelődik a 2 test között, azt meg nem szeretem)
Most már ott tartunk, hogy ő se tud elaludni, ha nem fogom... :)
Dr2JH

HJAxel 2017.01.27. 13:53:54

@metax: Ha figyelmesen elolvasod megint, akkor látni fogod, hogy ez közvetlen az elalvás előttre vonatkozik. Persze, ha te olyankor szoktál választ keresni az élet nagy dolgaira, akkor vállalom a lelki kiüresedést. Pussz!

HJAxel 2017.01.27. 13:55:38

@para_noir: Ha lesz egy kis időd, kérlek küldd át nekem a szabálykönyvet, amelyben le van írva, hogy egy ilyen bejegyzésnek, hogyan kell felépülnie. Ígérem, hogy legközelebb, az alapján írok. Puszi, pacsi!

HJAxel 2017.01.27. 13:57:25

@Jubal Harshaw: Jó volt olvasni a romantikus soraidat. Köszönöm, hogy megosztottad velem! Kívánok nektek jó egészséget és hosszú, boldog együtt töltött éveket!

szepipiktor 2017.01.27. 13:58:46

A posztoló nő? Mert akkor érthető ez a beteges poszt.
Szerintem a nők meg értsék meg:
- nem menő a cosmo-ból élni
- a szex és new york paródia és nem oktatófilm
- nem menő a festett vörös haj
- nem menő a pázaéletmód
- nem menő a reklámok szerint élni
- nem menő konformistának lenni
- nem menő a barátnőkre hallgatni.
És az sem menő, hogy mások ízlése alapáj ítéljünk!
Ez a mondat:
"Ha ő (férfi) az Irigy Hónaljmirigyet viccesnek találja (esetleg a poénjait a Maksa híradóból szedi), de te meg inkább elmennél színházba,"
valójában csak a posztoló kb. 30-as IQ-szintjére utal...
Már az is primitív dolog, hogy a kedvelt humorsítlus döntsön (ha a posztoló a humortalan így jártam anyátokkal-t szereti, akkor nem áll szóba egy south park őrülttel????)
Az igazi gáz azonban, hogy alavető iskolázottsága is kérdéses.
Ugyanis hogy a férfi mit szeret és és hova szeretne menni dolog két különböző eset.
Vagy egy nő számára feldolgozhattalan az, hogy én szeretem a focit, de szívesen megyek színházba is?
A poszt ismét igazolja, hogy a mai hölgyeknek az alapproblémáit ÖNMAGUK jelentik!
És gyáva módon azokat a másik félre tolják. De nem lesz jobb nekik, ha "felmentik" magukat a felelősség alól.
Sajnos ma sokkal több a sérült, deformált lelkű 30-as, mint férfi.
.
Egyébként az sem tűnik fel a posztolónak, hogy a bunkó férfi már induláskor bunkó? Tehát bunkót választunk, mert szex meg a szényen hogy egyedül vagyunk, aztán beindul az átnevelés???? Ki is a bunkó?

Wrex 2017.01.27. 14:06:26

"bizonyos szint fölött, nem süllyedünk bizonyos szint alá"
Ismertem valakit aki folyton ezt mondogatta. Aztán alásüllyedt, méghozzá évekig. És másokkal is tapasztaltam hasonlót, igaz azok nem nyomták ezt a nagyképű dumát, csak szimplán alásüllyedtek. Úgyhogy inkább egy másik idézet kéne a végére: "ne figyeljenek oda arra amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok".

Fodor Balázs 2017.01.27. 14:23:04

A végén úgyis a vagyoni helyzet dönt.

Az Ellenálló 2017.01.27. 14:53:01

Furán hangzik, de sok nő igényli, hogy lekezelően, bunkón bánjanak vele. Kisírják magukat a vállamon, esetleg meg is csalják a párjukat, de mindig visszamennek a szar kapcsolatba.

vanRob 2017.01.27. 14:54:37

Kár, hogy nem én találtam ki de rohadtul igaz: a nők 30 éves korukig az igazit keresik, akkor esik le nekik, hogy az igazi már évek óta mással él.
Mert elhiszik (elhitetik velük), hogy nekik csak a legjobb jár. Kevesebbel nem érhetik be. Aztán 32-35 évesen jön a pofon, hogy viszont most már ők nem kellenek még az addig lenézett átlagos pasiknak sem.
Biztos iszonyú menő meg olyan felnőttes a barátnővel plázázni, meg mutatni, hogy mennyire önállóak és függetlenek vagytok, esetleg sikeresek a munkában, arcotokra van rajzolva a KARRIER, de tényleg ketyeg az a rohadt biológiai óra.
35 évesen elkezdi a párkapcsolatot eléggé önző dolog. Sőt, az addigi független élethez képest minden nap egy rohadt nagy seggberúgás lesz.
Szóval lányok, nem ciki ha nem bunkó pasikkal jártok.

Advanced Flight 2017.01.27. 15:03:18

@Fodor Balázs: és hogy mekkora a csaj melle XD

okleveles naiv 2017.01.27. 15:08:44

@Elvetemült ellenálló: +1

Amúgy pedig személyes tapasztalatom szerint 10-ből 8 nem kedves, udvarias, romantikus, őszinte társat keres (ahogy hirdeti) , hanem túrókúrát... khmm... azaz ...
:D

...mert nem csak a karját nem akarja elzsibbasztani, hanem alkalmazkodni sem akar már az egyedül töltött idő után.

DFK 2017.01.27. 15:25:40

Így járnak azok a nők, akik a "menő" férfiakra hajtanak 30 éves korukig. Utána jönnek rá, hogy a nem menő urakkal kiegyensúlyozottabb lenne az élet. Ugye a pénzért, kocsiért nem kell kényszerből dugni velük, meg elviselni a bunkóságukat. Akkor jönnek rá, hogy a belső értékek az nem a bőrülés, meg a fa kormánykerék és műszerfal.

Debóra_mama 2017.01.27. 15:28:50

@para_noir: "Mi a péniszről akar szólni ez a betűhalmaz?"

A gendernácizmusról.
Az ugyanis épp ilyen. "A nő okos, aranyos, szeretnivaló, de a férfi sajnos mind hülye."
Ez tipikusan a "savanyúaszóló"-nők vagy a manginák (ez megvan, ugye? man+vagina, vagyis magát önként kasztráló férfi) kedvenc mantrája, pedig a valóság az, hogy a nők és férfiak az adott korokban nagyon hasonlóak, egy-egy generációban a hülyék aránya nőknél és férfiaknál pont azonos.
Nem csoda. Emberből van mindegyik, mégha az egyik nem időnként -merő nagyképűségből - többnek is érzi magát annál.

putris72 2017.01.27. 15:35:06

A posztolónak,és a nőknek akiknek a nevében irt ,üzenném!Szarból szarba lépni nem kötelező,mert szaros lesz az ember,és büdös!Szépen ki lehet kerülni őket,és a köztes térben amit eddig nem látott(mert azt gondolta,hogy ezt a szart most biztos megszelídítem,de tévedett)!Na szóval a köztes eddig föl nem fedezett térbe ott vannak a férfiak!Igaz,hogy nem vernek meg,és nem sértegetnek,csak egyszerűen szeretnek majd téged,de ez azért nem olyan nagy baj!Tudom,hogy az is rossz,hogy így nem lehet panaszkodni,meg Müller Péter idézetek mentén el sírni a Facebookon a bánatodat,mert nem lesz!Viszont ilyenkor jön ki az igazi énetek,hogy fogalmatok sincs mit is akartok!Mert elkezdtek unatkozni,és azt mondjátok,hogy ez a kapcsolat unalmas számotokra!Ja és még valami,attól még mert valaki nem mindig ír helyesen(Többek közt én sem),vagy csak egy szakmája van!Lehet,hogy sokkal értelmesebb párbeszédre alkalmas mint azok a nők akik mindig a karrierjükkel kérkednek,de 3 értelmes szót sem tudnak kimondani ezen kívül!A párbeszéd velük olyan mint ha egy doboz tejföllel beszélgetnél!Szóval ha itt baj van akkor az veletek önökle van kedves lányok,hölgyek!Mert ha te nem tudod mit akarsz,de azt azonnal akarod akkor miből gondolod,hogy egy férfi tudni fogja!

Debóra_mama 2017.01.27. 15:42:34

@conchita wurst: "- tehát akkor mégiscsak bunkókra van igény..."

Persze! Evolúciós okokból, amióta világ a világ! Hiszen a fajbunkó alfahímeknek a legrátermettebb a genetikai állományuk! (Csak szopás velük párkapcsolatban élni, de amúgy tényleg mocskosul g.ci, önző, egoista, törtető, tehát "életrevaló", sikeres utódokat nemzenek!)
A Pareto-elv itt is érvényes: évezredek óta a bunkó-macsó alfahímektől (a férfiak kb. 20 %-a) nedvesedik a nők 80 %-a a legjobban. Az alfák csinálják a nőnek az utódot, és a béták nevelik azokat fel. Csak a legutóbbi idők kavartak be a jó öreg evolúciónak, amióta a bétahím egy genetikai vizsgálattal simán rájöhet, hogy átkúrták a palánkon, aszt onnantól b.szik a nőt eltartani. Ez azért összekavarja a jólkitervelt kihasználós-játszmát. Ilyenkor szokott a nők 80 %-a sírni, hogy "hovalettekarendes" (értsd: kihasználható bétahím)-férfiak?

erő.est.ormok 2017.01.27. 15:46:02

ostoba, túl hosszú, unalmas és szószátyár poszt!
az írója valószínű 24 év feletti, ronda és kövér!

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.27. 15:58:06

De bizony a bunkóság sikk. A férfi bunkó, macsó, alfahím szerep eljátszásával tudja előhozni a nőben a "micsoda FÉRFI!" érzést (a nagybetű nem véletlen). Ez van, ebből a szempontból megmaradtunk az állatok szintjén. Az állatoknál szintén ilyen látszat dolgokkal történik a hódítás.
Ezért tehát a nagy arcú bunkó németországból szervált használt bmw-jével mindig sikeresebb lesz a nőknél, mint egy visszafogott, látszatra nem adó (pedig akár még egy vadi új bmw-t is vehetne) "normális" férfi.
Ezek a "normális" férfak csak barátnak jók akiknek a vállán kisírhatják a nők magukat. Esetleg ha hancúrpajtásság alakul ki, akkor lehet belőle valami, mert a nő így megtapasztalhatja, hogy nem csak/nem a páváskodó nagyarc a férfi ahol kell, hanem a reklámmentes...

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.27. 16:07:45

@Debóra_mama: na ez nagyon igaz! Csak az alfa-béta dolog is változott, hiszen az alfahím a nagy törtetésével, önzőségével, általában egy szalagi munkásként, kidobóemberként, útépítő munkásként, human transport manager(taxis), stb. végzi, míg a visszahúzódó, tanulásba kapaszkodó béta olyan szar szakmákban kell tengetnie az életét, mint programozó, banki kockázatelemző, kis/nagyfőnök, vállalkozó, cégtulajdonos, mérnök, újságíró.

cardiobascuralis 2017.01.27. 16:16:20

A cikk tartalma: az agyatlan seggfej tahó, amikor osztja az észt.

Bambano 2017.01.27. 16:20:28

a lényeg kimaradt, megpróbálom szalonképesen megfogalmazni a kérdésemet: Edit még mindig hozzád jár zuhanyozni? mert ha nem, akkor okosan kitoltál magaddal :P

cardiobascuralis 2017.01.27. 16:26:51

@fidesz maszop dk egykutya:
Hát ezt az újságírót nem kellett volna.
Csak nézz végig az Index újságíróin: a tudatlan, de legalább nagyképű, öntelt és rosszindulatú tahók mintapéldányai. Egytől egyig.

Akiknek a többsége (de lehet, hogy mind) ráadásul megbukna a PISA-teszten is, mivel a TECH rovat emberei nem bírtak felállítani szöveges példából egy 3 ismeretlenes egyenletrendszert és megoldani azt.
Amit egyébként a 6 osztályos gimibe felvételizőktől (azaz 11-12 évesektől) kérnek.
És erről még büszkén cikket is írtak.

Az pedig, hogy magyarból megbuknának a felvételin, minden cikkükből kiderül. Nem tudnak alanyt és állítmányt számban és személyben egyeztetni.
Újságírók, mi?

cardiobascuralis 2017.01.27. 16:27:54

@Bambano:
Lehet, hogy már unta, de csak ilyen tahó módon tudta tudtára adni, mert a szemébe mondáshoz nem volt benne elég gerinc.

HaCS 2017.01.27. 16:57:01

Ott tartunk, hogy egy párkapcsolati problémára a megcsalás természetes "megoldás", és a felszarvazott fél ettől méltán kiérdemli a "bunkó" jelzőt.

Fiúk, van egy kis gond!

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.27. 17:15:20

@cardiobascuralis: nem az észről volt szó... hanem arról, hogy az alfáknak általában szar munkájuk van ami rosszul fizet, mert annyira alfák... tehát gyak a béta és az alfa a mai világban helyet cserélt.

cardiobascuralis 2017.01.27. 17:27:30

@fidesz maszop dk egykutya:
Hát igen, mert a maffiózók mind igen okos emberek, meg az ő verőembereik is.
Elég csak végignézni azon, kik járnak audi-bmw-bálnamerci-telekjáró kombókkal, csak úgy süt a fejükről az értelem. És mindezt szarul fizető munkából.

Kisproli 2017.01.27. 17:34:42

Milyen jó is az, amikor valaki egyebek mellett mások helyesírása miatt óbégat, aztán bőven akad helyesírási hiba a fogalmazványában is. És akkor a fogalmazvány tartalmára még ki sem tértünk.:)

HJAxel 2017.01.27. 17:45:47

@Kisproli: Kimásolod a hibákat ide, ha megkérlek? Köszönöm.

HJAxel 2017.01.27. 17:50:45

@Wrex: Köszönöm a kiegészítésedet, ígérem, amint lehet, felhasználom az idézetet.

HJAxel 2017.01.27. 17:52:54

@szepipiktor: Ha számodra nem derült ki a posztoló neme, vagyis az enyém, akkor ha nem haragszol, nem reagálok a kommentedben felvetett kérdésekre.

HJAxel 2017.01.27. 17:55:22

@putris72: Azt miből gondolod, hogy én ezt a nők nevében írtam? Ezt én a saját nevemben írtam.

HJAxel 2017.01.27. 17:57:13

@Debóra_mama: Köszönöm, hogy ilyen szakszerűen kiegészítetted a mondandómat.

HJAxel 2017.01.27. 18:01:30

@erő.est.ormok: Ne haragudj, nem akartam se csalódást okozni, se az idődet rabolni, de ígérd meg, hogy legközelebb figyelmes leszel és nem olvasol végig egy ilyen ostoba, unalmas bejegyzést.
A személyleírásomat még kiegészíteném azzal, hogy az állandó izzadásom miatt erős testszagom van, kiskorom óta valamiért szarszagú a leheletem, kurvára zsíros a hajam, a körmöm alatt fekete berakódás van és anyámékkal élek. Így teljes az általad írottakkal.

Kisproli 2017.01.27. 18:02:50

@HJAxel:

kifogás keresés -> kifogáskeresés
kurogatom -> kúrogatom
kottont -> kotont
hűtőmágnes bölcsesség -> hűtőmágnes-bölcsesség
nemigazán -> nem igazán
mért -> miért

Ezek tűntek fel rögtön, illetve van jó néhány vesszőhibád.

HJAxel 2017.01.27. 18:06:02

@cardiobascuralis: Az itteni megnyilvánulásaid alapján könnyen megállapítható, hogy te egy csalódott, megbántott ember vagy. Kérlek fogadd el a segítségemet! Nyugodtan írd ki magadból itt, hogy ki bántott, hidd el jobb lesz. Most a hétvégét használd föl arra, hogy pihensz, nem gondolsz arra aki bánt. Ha nem akarod vagy szégyelled itt leírni, akkor írj e-mailt nekem, biztosan találunk megoldást a problémáidra. Jó hétvégét! A.

HJAxel 2017.01.27. 18:08:46

@Kisproli: Akkor azokat is másold ki, légy oly kedves!

HJAxel 2017.01.27. 18:09:51

@Bambano: Az egésznek az a lényege, hogy semmi nem változott. Remélem érted, mire gondolok.

HJAxel 2017.01.27. 18:10:49

@HaCS: Ezt miből sikerült kihámoznod? Vagy csak általánosságban írtad?

cardiobascuralis 2017.01.27. 19:10:21

@HJAxel:
Miért, leszbikusokról még nem hallottál?

cardiobascuralis 2017.01.27. 19:12:52

@HJAxel:
"figyelmes leszel és nem olvasol végig egy ilyen ostoba, unalmas bejegyzést"
Sajnos, az csak elolvasás után derül ki, hogy ilyen.

"Nyugodtan írd ki magadból itt, hogy ki bántott, hidd el jobb lesz."
Anyádat láttam, hogy már megint bablevesért kúr a hajléktalanokkal. Ez nagyon elszomorított.
De most, hogy kiírtam, már tényleg jobb.

2017.01.27. 19:16:48

Es miert is baj, ha valaki egyedul el, mert nem hajlando egy szint ala menni? Ja, mert buta libak harom percre sem tudjak lefoglalni magukat? Marhara sajnalom oket. Az en eletem azota tokeletes, amiota a parkereses cimu oruletbol tudatosan kiszalltam es masszivan nem erdekel. Mindig rohogok az ilyen hisztis posztokon, hogy a bunko ferfiak igy-ugy. Nem mindegy? Hagyd a fenebe, minek kellene egy bunkoval elni? Na, persze ehhez tanulni, dolgozni kellett volna, mert csak akkor van eletszinvonal. Na, de nem tisztabb igy a helyzet, ha az ember lanya szepen maganak megteremti, mint hogy sok ostoba kitartatja magat a hapsijaval es kozben sir-ri, hogy az meg bunkozik vele? Aranyom, azt kapod, amit valasztottal! Puszika.

HJAxel 2017.01.27. 19:21:34

@cardiobascuralis: Erről beszéltem. Az ajánlatom továbbra is él.

HJAxel 2017.01.27. 19:24:30

@Kishableany: A kedvemért olvasd el még egyszer és akkor rájössz, hogy amit írtál, annak semmi köze a kommentedhez. Másodszorra talán kiderül, hogy ez nem egy "hisztis poszt" és az írója férfi.

Gour 2017.01.27. 20:18:02

Pontosan ilyen okoskodó és mindentudó pasi voltam én is 35 évesen mint blogger, azt hittem nálam van a szent grál és mindent tudok a nő-férfi kapcsolatokról. Most 45 évesen pont leszarom az egész kínlódást amit a nők elkövetnek a pasikon és fordítva. Meg kell érni a felismerésre, hogy ezek megváltoztathatatlan dolgok és kár egy percig is foglalkozni velük.

csakférfi 2017.01.27. 21:22:11

@HJAxel:
Az említett csaj akit kúrogattál szereti a fiúját.
Ezt Te valszeg nem érted. Mivel gyerek vagy még .
Nem merzél még feleségül venni senkit. Sőt ,gyereket vállalni meg végképp nem. Tudod a félszemu a vakok kőzt a király. Amíg ilyen ötvenes sokatpróbált fazonok kommentelni nem kezdenek. Téged. Mint okoskodó csitrit.
Barátom attól hogy kefélgetsz egy vagy több nőt még nem vagy felnőtt. Majdha egy nő lát benned annyit hogy feleségül menjen hozzád és lebabázzon mert biztonságosnak ítél. Na azután okoskodj. Addig meg tűrd a kritikát.

HJAxel 2017.01.27. 21:32:52

@csakférfi: Igenis, értettem! Mi most a teendőm? Kérek engedéjt!

erkölcsi hulla 2017.01.27. 22:33:06

Puszta sajnálatból és empátiából kúrsz egy csajt akinek van kanja, és itt próbálsz megerősítést találni hogy miért is: Há'mer a csávó bunkó!
Gratulálok haver, megkaptad a heti erkölcsi hulla díjat, kívánom hogy rakjon össze a csaj bunkó faszija XD

Utószó: ÉÉÉs tényleg a csávó bunkó de te még hozzá sem érsz fel, mert nem dobja érted, NA EZ az amin el kéne gondolkodnod, aranybarátom (kacsint), nem érsz fel még hozzá sem, csak élő vibrátor vagy a csajnak. Rossz érzés, de ezzel a kis poszttal csökkenteni a " hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia " -dat, kicsit szánalmas.

HJAxel 2017.01.27. 22:49:04

@erkölcsi hulla: Nos, akkor nézzük: hol olvastad, hogy én bárkit is "sajnálatból és empátiából" kúrok? Tőlem ilyet nem olvashattál, mert ilyet nem is teszek és ezért nem is írok. Továbbmegyek: Hol írtam, hogy a csávó (Zoli) bunkó? Nem írtam, mert nem bunkó. Egy teljesen normális ember, aki valamiért nem kefélgeti a csaját. De, ismétlem, nem bunkó. Ezért ő, a kívánságoddal ellentétben, nem fog engem "összerakni".

Az utószóban megfogalmazottakat nemigazán értem, csak sejtéseim vannak, mit akartál írni. Tehát akkor most szerinted Zoli bunkó? Hidd el, nem az. Ja, és szó sincs arról, hogy hozzá mérném magamat vagy, hogy értem dobja őt a lány. Ezt én sem szeretném.
Semmit nem akartam csökkenteni ezzel a poszttal, tehát ez a megállapításod sem állta meg a helyét.
Jó hétvégét és remélem, hogy a soraidból áradó gyűlölet enyhülni fog, miután rárántottál. Szia!

2017.01.27. 22:56:06

@para_noir: Egyszerű a magyarázat : egyre több pöcsnek / picsának van blogolási (fújj) kényszere. Tök mindegy miről, meg hogyan, az sem baj ha semmi értelme, de írniuk kell. Persze rettentő népszerűek ezek a "párkapcsolati" ömlengések, mert vonzza a kattintásokat, és etetni kell a pórnépet témával.

Drednaught 2017.01.27. 23:22:34

Megkúrod a csajt, majd mközben zuhanyozik, felveszed a palija hívását, röfögsz kicsit nagy macsósan, hisz nem neked kell hozzá hazamenni, szóval más faszával verted a csalánt és ezek után képes vagy idehányni ezeket a szavakat: "Drága Fiúk! Minden ellenkező híreszteléssel szemben, nem sikk a bunkóság! Sőt, ciki! Nem vagy jófej, ha megalázol egy nőt!"

Remélem partiba vág téged pár kiéhezett cigány egy esős őszi napon, hogy soha többet nem fingasz recsegőset.
Ha majd életed minden hátralévő órájában érezni fogod a segglyukadban a varratokat, talán kicsit kisebb egóval jobb ember leszel.
Addig viszont javaslom a hosszú magányos sétákat a nyolckerben, te fasz.

erkölcsi hulla 2017.01.28. 00:14:57

@HJAxel: Ugyan már, a gyűlölet nem süt soraimból, ne vedd ennyire zokon, haver. Egyszerűen csak mulattatnak soraid :) Még ha tényleg érdekelne népnevelő írásod akkor sem éreznék enyhe rosszallásnál többet, de tudod mit, tartom az álláspontomat, ezzel a poszttal csak kompenzálsz.
Még mindig ownolod a heti erkölcsi hulla díjat, már csak a már csajának kefélgetése, majd a csávó, és a nő akivel csalod megalázása okáért is. Valami messiási hajlamod lehet ha ennyire segíteni szeretnél másokon, igazi népnevelő guru vagy. Vagy csak még mindig azon gondolkodsz miért nem dobja a csaj a faszit érted, a megváltó dologfelismerő szarkiborító faszagyerekért. :)
Na de akkor basszunk el 10 percet a felesleges netes 'vitára':
-Lelki sivárságról beszélsz az elején, de TE kúrogatod egy 'seggfej' barátnőjét ikszdé a te lelked biztos burjánzik.
A normális férfi jelzőt minden bizonnyal magadra használod, miközben megalázod a csaj 'értelmiségi mérnök ' kanját, és magát a csajt is, pusztán emberbarátias segítőkészségtől hajtva. Majd kiírod ide, hátha elolvassa, de még ráraksz a tűzre azzal hogy a mérnököket is leosztod. Ez belőlem még így dióhéjban elböfögve is viszolygást vált ki, mint az éjjeli féreg nevű filmben a főszerelplőtől, bár mesteri alakítás.
Főleg ha ilyen álértelmiségi álintelligens, terjengős, Kedves FIúk/Lányok féle dr.Csernusos mázba próbálod mártani a saját mocskodat.
Nem vevő a tanácsaidra senki, egy nagy okból: nem vagy hiteles, már az elején kiderül rólad annyi infó miszerint (Éjjeli féreg film feeling) szeretsz megalázni másokat, de így ahogy leírod, ez különlegesen geci módon sikerült tálalni, amolyan megbántott kisfiú bosszút áll módon. Ezután neki állsz a masszív népoktatásnak. Politikusnak elmehetnél végül is.
Egy 'normális' ember nem kúrogat kapcsolatban lévő csajokat de te megteszed majd szétkúrod két ember amúgy is szar kapcsolatát, csak mert a csaj nem akar veled lenni. Aztán becsomagolod az egészet a jóindulat-segíteni akarok szarpapírba. (éjjeli féreg feeling)
Egy normális ember szerintem belátja hogy semmi köze hozzá ki hogy éli az életét, de ha látja is, nem próbál segíteni, mivel SENKI sem kérte meg rá, és nem az ő dolga. Ilyen kis minden lében kanál undormány csajok jutnak eszembe erről a stílusról az eszembe. A pokolba vezető út jóindulattal van kikövezve, és a hozzád hasonló mentalitású emberkékkel.
És ez az egész azért mulattató, mert még ideokádsz ilyen kedves fiúk lányok népnevelő bullshitet, miszerint kedves fiúk ne legyetek bunkók legyetek kedvesek kedves lányok ......
Az írásod első harmada maga a töréneted, a másik kétharmad szerintem kimaradhatott volna, és akkor simán csak egy képmutató megbántott kisfiú maradsz, a maradék sallang meg a népnevelő izé, ami, nem hiteles, mivel nem hiteles ember írja, és faszság.

erkölcsi hulla 2017.01.28. 00:21:16

@Debóra_mama: plusz plusz. Csak az a baj hogy szarul ír, és unalmas. Kb. kétszer kellet nekiállnom mert untatott XD

erkölcsi hulla 2017.01.28. 00:35:16

@Drednaught: Nah akkor nem csak szerintem gyomorforgató a fiúka XD

Drednaught 2017.01.28. 00:47:15

@erkölcsi hulla: Nem. És nem az a bajom vele, hogy egy fasz, még csak az sem, hogy mindenkinél jobbnak, okosabbnak hiszi magát, hanem hogy büszkén blogol is róla.
Persze a nők ezen nem képesek átlátni, neki ennyi kell: megmondóember, mert az ilyenek gecije valahogy édesebb.
Szopják hát kedvükre...

csakférfi 2017.01.28. 01:26:04

@HJAxel:
A cinizmusod jellemez.
Állj ki férfiasan a megcsalt elé.
Itt az alkalom. Vedd el a csajt.
Biztosíts neki egzisztenciát. Vállald hogy támasza és védője leszel életed végéig.
Ez a becsület.
Vagy bújj a cinizmusod és a monitor mögé. Vagy a telefon arctalansága mögé.
Gerinc kérdése.

csakférfi 2017.01.28. 01:32:45

@Drednaught: @erkölcsi hulla:
A ti posztotok szórakoztatóbb.
:) :) :)

HJAxel 2017.01.28. 10:14:35

@Drednaught: Reményeid szerint engem egy őszi, esős napon (micsoda romantikus kép) fognak a nyolcadik kerületben partiba vágni. De addig is kívánsz nekem hosszú magányos sétákat a nyolcadik kerületben. Tehát most őszig sétálgassak ott magányosan? Most január van. Kifejtenéd, mire gondoltál, amikor írtad a soraidat?

Drednaught 2017.01.28. 10:16:16

@HJAxel: Egészen pontosan erre. Addig sem fogsz írni.

HJAxel 2017.01.28. 10:18:49

@csakférfi: A cinizmusod jellemez.
Állj ki férfiasan a megcsalt elé.------- Felajánlottam neki, de nem akar velem találkozni.
Itt az alkalom. Vedd el a csajt.-------- Nem akar férjhez menni.
Biztosíts neki egzisztenciát. Vállald hogy támasza és védője leszel életed végéig. --- Eddig is bármit kért, megkapta.
Ez a becsület.------ Így igaz
Vagy bújj a cinizmusod és a monitor mögé. Vagy a telefon arctalansága mögé. ------- A fentebb leírtak miatt erre nincs szükség.
Gerinc kérdése.----- Az

Elégedett vagy az adott válaszokkal?

HJAxel 2017.01.28. 10:22:41

@Drednaught: Van egyéb megoldás is. Mondjuk az, ha valamilyen írás, ez esetben az enyém, nem tetszik, akkor nem olvasod. A lelkednek is jobb lesz, mert nagy feszültséget váltott ki belőled az írásom és nem akarom, hogy bármi bajod essen. Szia, és remélem megtalálod máshol a lelki békédet.

csakférfi 2017.01.28. 14:47:57

@HJAxel:
"Eddig is bármit kért, megkapta. " Amit a legfontosabb azt nem.
"Elégedett vagy az adott válaszokkal?"
Igen.
"Editnek is elmondtam a párbeszédet, erre ő (Edit) elkezdett sírni és kiabálni velem, meg akart ütni, és mondta, hogy nálam szemetebb ember nincs a Földön; tönkretettem az ő életét és most örökké egyedül marad. Alig tudtam megnyugtatni. "

Tényleg azt hitted hogy ezzel az okos húzással ............basszus!
Meg lehet sérteni bárkit egy életre.Mégis mit hiszel a nőkről???
Azért mert jó veled az ágyban ,hiszed hogy már tiéd???
Kb. ettől a nőtől a biovibrátor szerepet kaptad.
Ne vedd zokon.
:) :)

Gour 2017.01.30. 08:49:30

@HJAxel:

Öregem majd ha a saját megunt csajodat tudod rendszeresen dugni egy 10 éves kapcsolatban akkor kérlek írd le a receptet, mert az nem kunszt, hogy egy új puncinak te vagy a bikája. :)

2017.02.01. 17:48:11

@Debóra_mama: ez jó kis hozzászólás volt, tetszik. Végre egy értelmes hang itt.. /nem irónia/
süti beállítások módosítása