Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

A bejelentő

2017. április 28. 06:02 - HJAxel

Örülünk, hogy az adóforintjaink ismét jó helyre kerülnek

Ott áll a srác a plakát előtt és éppen bejelent. Bejelenti, hogy a Fidelitas plakátkampányba kezd, és ők a milliárdosok orrára koppintanak. Sallert, kokit nem osztanak? Azt csak a főnöknek szabad Brüsszelben? Szótlanul nézzük ezt a csávót, Böröcz László a neve. Látszólag lehetett volna akár az évfolyamtársunk is az egyetemen. Oké nem az, aki miatt nem tudunk bemenni a kollégiumi szobába, mert bent keféli a legjobb csajokat, de mégis jóban lettünk volna vele, mert ott ült minden előadáson az első sorban és jegyzetelt. 

A fiún látszik, hogy kényelmetlen helyzetbe hozták. Hangja ideges, meg - meg remeg. A mögötte lévő plakát egyik oldalán Soros György van, a másikon Simicska Lajos. Utóbbira még emlékszik, hiszen pár éve még a nevét sem szabadott kiejteni a politikai családjukban, és talán egy kicsit utána is olvasott, hogy a Lajos nélkül a Fidesz most sehol nem lenne. Sorosról lehet, hogy semmit nem tud, nem is sejt, hogy a gazdái a 80 - as, 90 - es években az ő pénzén tanultak külföldön. Ha mégis tud erről, akkor az még rosszabb, mert ezek szerint nem mer rákérdezni ennek a helyzetnek a visszásságára. 

Egyre kellemetlenebb nézni a csávót, látszik rajta, hogy az egészet hagyná a picsába, de nem teheti. Miért nem teheti? Mivel zsarolták őt meg? Mi az oka, hogy ezt az igen megalázó szerepet rá szignózták? Hollik Istvánnak más dolga akadt vagy erre még ő is azt mondta, hogy ezt már tényleg nem? Ilyen fiatalon már olyan múltja van neki, hogy zsarolható? Esetleg nem bízik magában, hogy találna tisztességes állást, amiből meg tudna élni és reggelente tükörbe is tudna nézni? Ez a gyerek a jövő politikusának prototípusa?, tesszük fel magunknak a kérdéseket és tényleg a puszta látványtól szarul vagyunk. Kezében a félig - meddig bemagolt, a pártközpontban megírt, ismerős panelokkal teletűzdelt szöveget szorongat.  A limuzin - szocialistákat, bankárkormányt, luxusbaloldalt most felváltja a csicska párt, bábpárt , pontosabban, a dróton rángatott báb párt.

Egy hónapon keresztül kétezer plakátot fognak kihelyezni, mondja a sokkoló adatokat. Nem, nem fogjuk ezt most lélegeztetőgépre kiszámolni, de basszus, tényleg szükség van erre, ha igazak közvélemény - kutatási adatok és toronymagasan vezet a Fidesz? A bejelentés vége felé még megemlíti a szónok, anélkül, hogy a mögötte lévő óriáskerék összedőlt volna, hogy a plakátkampányban a Fidesz segítségét kérték, és (láss csodát) megkapták. 

Itt az ideje, hogy a milliárdosok napfényre kerüljenek, zárja frappánsan ezt a színvonalas kis sajtótájékoztatót és csak reménykedni tudunk, hogy azok a milliárdosok, akikre mi gondolunk, a napfény után gyorsan hűvösre is kerülnek.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://habzsolvaazelettortajat.blog.hu/api/trackback/id/tr4412459807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peetee 2017.04.28. 14:08:06

Papa-mama alaposan a fejébe verte, hogy kussolsz és tűrsz, másképp nincs meg a tejjel-mézzel folyó jólét a budai hegyoldalban. Ő pedig kussol és tűr, de a hangja meg-megremeg. Ilyen világ ez.

Gazz 2017.04.28. 14:29:41

Ez Orbán régóta gyakorolt módszere. Aki közel akar hozzá kerülni, annak be kell bizonyítania, hogy a lojalitása erősebb a tisztességnél. Ez alapelv a fideszben.
Látványosan járta ki ezt az iskolát, rogán, szijártó, lázár, rezsiszilárd.
Akinek meg a tisztesség volt a fontosabb (pld. Ángyán), az már nincs sehol.

s 2017.04.28. 14:58:56

Ki a fasz ez a spermahajder?

s 2017.04.28. 15:15:14

"a fidesz költségvetéséből átlátható módon" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ennél jobb ebben az évtizedben már nem valószínű, hogy lesz.

Te, hülyegyerek, ha a milliárdosok orrára akarsz koppintani, akkor a pénztáros lőrincet nehogy kihagyjad már. Még a végén megsértődik, hogy ő nincsen bent a klubban.

s 2017.04.28. 17:11:33

Srácnak megbaszták az anyját, ami így önmagában még nem volna probléma. A gond az, hogy nem kapartatta ki. Aztán nézd már meg, mi lett belőle. Ez a korcs hülye majom.

hdnctrl 2017.04.28. 17:15:01

Lacika, a fasz álljon beléd, nem voltál te ilyen hülye régebben amikor együtt ittunk.

willcox 2017.04.28. 18:24:43

Lőrincünk vagyona 100 milliárdot ugrott egy év alatt, ebben az estben nem elég az orrára koppintani, egy néhány tonnás sziklácskát lehetne esetleg ráejteni. Persze csak akkor,ha nincs valódi teljesítmény mögötte.

HJAxel 2017.04.28. 20:17:32

@Gazz: Az általad felsorolt pszichopaták élvezik a helyzetet, amikor kiállhatnak és belehazudhatnak egy nagyot a kamerába. Ez a szerencsétlen seggfej meg rosszul érezte magát. Szerintem ő még nincs teljesen elrontva, hiszen látszik rajta, hogy alkalmatlan egy ilyen helyzet megoldására. (Talán van lelkiismerete.) Éppen ezért aggódom érte, mert szerintem vagy zsarolják valamivel, vagy súlyos anyagi gondokkal küzd és mindenáron kell a pénz neki. Mást nem tudok elképzelni, amiért ezt csinálja.

HJAxel 2017.04.28. 20:18:27

@scuynat: Nem kellett volna hagynotok, hogy igyon! Nála elég hamar leépülést eredményezett az alkohol.

s 2017.04.28. 22:19:30

@HJAxel: Ez nem az alkohol lesz. Onnan tudom, hogy én is megiszom a magamét. Aztán mégsem vagyok ekkora szardarab. Vagy legalábbis remélem.

s 2017.04.30. 16:09:06

@HJAxel: Kösz, pajtás. :-)
süti beállítások módosítása