Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

Akikben reménykedhetünk

2017. február 18. 17:07 - HJAxel

Olvasom az újságban, hogy a Fideszen belül, maga a Miniszterelnök úr tartott eligazítást az olimpia elleni aláírásgyűjtés kezeléséről. Ő minden bizonnyal már napokkal ezelőtt tudta, hogy a leadott aláírások száma jóval több lesz majd az előírtnál, és hiába dolgoztak olyan serényen az emberei, az érvényes aláírások meg is fogják haladni a 138 ezret. A rendszerben erős zavar érezhető.

Most én mégsem erről szeretnék értekezni; e tárgyban majd biztosan olvasunk még mindenfélét. Számomra az is mellékes, hogy lesz - e népszavazás vagy visszavonják - e a pályázatot.

Nekem erről a mostani helyzetről a 2014 - es internetadó elleni tüntetés ugrott be. A harcedzett, kormánypárti média akkor is a már sokszor bevált módszert alkalmazta, sorosozott, brüsszelezett és mindenféle ügynöknek mondta el a szervezőket és a tüntetésen résztvevőket. Így tettek a mostani aláírásgyűjtés kapcsán is. A két eset teljesen világosan mutatja, hogy van ebben az országban egy igen komoly réteg, akiket a Fidesz még nem tudott bedarálni és nem mellesleg nem is köthetők az impotens ellenzéki pártokhoz sem. Azokról a zömmel városban élő, húszas, harmincas éveikben járó (nyilván vannak idősebbek is páran) emberekről van szó, akik nyelveket beszélnek, világlátottak és sokan közülük külföldi egyetemeken tanultak. Akik még mindig úgy gondolják, hogy inkább a nyugathoz kéne közelítenünk, mint az oroszokhoz. (Persze, persze, Oroszország óriási piac, jóban kell velük lenni, de azért mindennek van határa.) Ezek a fiatalemberek már nem a rég elavult jobb és bal irányzatokban gondolkodnak, hanem ügyek mentén. Közülük sokan bármikor tudnának jó állást kapni külföldön, ezért is kéne rájuk nagyon vigyáznunk, mert ha ők is elmennek, akkor tényleg nagy lesz itt a baj. Bármennyire nem tetszik a most hatalmon lévőknek, de ezeknek az embereknek megvan a maguk igazságérzete és ez cselekvésre készteti őket. Ők nem összekeverendők azokkal a szintén fiatal kis buzgómócsingokkal, akik párttagkönyvvel a zsebükben, hosszú seggnyalás után beleültek valami jólfizető állásba és onnan osztják az észt.

Szóval most örülni kell, emeljük fel szívünket!, vannak még normálisan gondolkozó magyar emberek, nincs minden elveszve, és a tavasz is nemsokára itt lesz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://habzsolvaazelettortajat.blog.hu/api/trackback/id/tr6712269220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása