Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

A fának a kérge

2017. január 04. 19:10 - HJAxel

Abban az időben Kicsi Bé Gyöngyvérrel járt, aki gyógyszerész volt, azon belül is gyógyszerek fejlesztésével foglalkozott. Gyöngyvér egészen kis korától ez akart lenni, maximális ponttal vették fel a SOTE - ra, ahol kitűnő eredménnyel végzett. Azonnal jó állása lett, a munkatársai szerették, munkaidő előtt fél órával már mindig a laborban volt, a fehér köpeny alatt a legújabb divat szerint öltözködött. Csakhogy Gyöngyvér gyönyörű külseje egy elég furcsa belsőt takart, amit tökéletesen el tudott rejteni a felületes szemlélő előtt. Gyöngyvér nagyon hamar átlátta a labor biztonsági réseit és ezt nem is volt rest kihasználni és Kicsi Bé óriási örömére rendszeresen hordta is haza a különféle porokat, folyadékokat, amikből egy kis otthoni kotyvasztással elég vidám esték kerekedtek. Ez egyszer kis híján tragédiába torkollott.

Gyöngyvér egy kis tasakban furcsa színű port vitt haza és mosolyogva mondta Kicsi Bének, hogy ebből valami nagyon jó dolog lesz, olyat fognak átélni, amit azelőtt soha. Másnap a lány elutazott Pécsre egy kétnapos gyógyszerész konferenciára. Kicsi Bé kora este ért haza, a nyár közepén jártunk, sört nyitott, kiment az erkélyre és csodálattal nézte a svábhegyi panorámát. Ekkor eszébe jutott a por és a kíváncsisága legyőzte az óvatosságát, egy késhegynyit belekóstolt. Újabb sört nyitott és negyed óra múlva csalódottan konstatálta, hogy ez a por így önmagában semmit nem vált ki a szervezetéből. Újabb öt perc múlva érezte, hogy elkezd hevesen verni a szíve, miközben a végtagjai fáznak, de a teste meg forró és folyik róla az izzadtság. A szája elszíneződött és elkezdett remegni. Ekkor felhívott engem, hogy baj van, azonnal menjek oda. Görnyedt testtartással, tök meztelenül, álló fasszal nyitott ajtót és azt ismételgette, hogy nagyon szarul van, meg fog halni. Mikor a mentőket akartam hívni, ő utolsó erejével kivette a telefont a kezemből és azt mondta, hogy hülye vagy, bazdmeg, ezt a port Gyöngyvér kilopta a laborból, ha kiderül, kivizsgálják a többi hiányt is, és rájönnek, hogy nem a laboros fiú lopott évek óta, akire Gyöngyvér mindent rákent, hanem ő maga. Mást nem tudtam tenni, felhívtam Kicsi Bé faterját, Bandi bát és elmondtam neki, hogy kurva nagy baj van, csináljon valamit! Kicsi Bé ekkor már a földön feküdt, a farka állt rendületlenül, de a légzése elég furcsa volt. Az Audi Q7 óriási robajjal állt meg a ház előtt, Bandi bá mellől ismerős arc szállt ki. Biztos voltam benne, hogy valamelyik belgyógyász haverját hozza, akivel együtt vitorlázik, de tévedtem. Lajos bácsi jött vele, az állatorvos; Morzsi és Cirmi kezelőorvosa. 

Mikor beléptek, Lajos bácsi a hosszú káromkodás után azt mondta, hogy mentőt kell hívni és ő leszarja, ha azt a kis kurvát kirúgják a cégtől. Mikor a beteget megvizsgálta, kicsit megnyugodtunk, mert szerencsére Lajos bácsi ismerte a port, mivel azt az állatgyógyászatban is használják, az állatok perifériás vérellátásának javítására. Egy afrikai fának a kérgéből nyerik ki. (De lehet, hogy az a fa Ázsiában van, már nem emlékszem pontosan.)

Kicsi Bé pár óra múlva jobban lett, a farka is lekonyult, aminek ez esetben örülni kellett. 

Pár hónap múlva Gyöngyvér Kanadába költözött, ahova Kicsi Bé nem kísérte el. A kanadai tervei nem éppen a várt módon valósultak meg, mert sajnos nem tudott megállni a sima vegyszer lopásnál, hanem belekerült egy sikkasztási ügybe is, amit a kanadai bíróság 3 év letöltendővel honorált egy Torontótól 600 km - re lévő női börtönben. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://habzsolvaazelettortajat.blog.hu/api/trackback/id/tr4612095203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása