Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

Magömlés (Kritika a Hír Tv.-n látható Keménymag című műsorról)

2019. augusztus 31. 19:44 - HJAxel

Úgy rendeztük be a mi kis életünket, hogy a kereskedelmi televíziókból ömlő mocsok még véletlenül se szennyezze be, de sajnos a nyílászárók nem csukódtak rendesen, egy kis por beszűrődött és mire észbe kaptunk, már a saját magunk által kikényszerített emberkísérletben vettünk részt.

Tovább
Szólj hozzá!

Vihar

2018. május 01. 12:14 - HJAxel

A repülőgép már közel fél órája turbulens légáramlatban repült az Atlanti - óceán felett. A kapitány megkérte az utaskísérőket, hogy ők is foglalják el a helyüket, mert az előrejelzés szerint a heves rázkódás erősödni fog. A gép nemcsak rázkódott, hanem meghatározhatatlan időközönként, hirtelen, jelentősen veszített a magasságából, majd ismét emelkedett. 

Tovább
Szólj hozzá!

Az igazgatótanács elnöke

2017. október 20. 21:41 - HJAxel

Tőlem balra bajuszos emberek ültek, jobbra fiatalok, bajusz nélkül. Az igazgatótanács elnöke szemben ült velünk, mellette a titkárnő, aki a jegyzőkönyvet vezette és Zoli bácsi, a tanácsadó. A legfiatalabb kezdte, az igazgatótanács elnöke rögtön közbeszólt. A legfiatalabb megakadt, kicsit gondolkozott és válaszolt. Folytatta tovább és mikor levitte a hangsúlyt, az igazgató tanács elnöke a mellette ülőre nézett, aki bele is fogott a mondandójába. Az igazgatótanács elnöke a második mondatnál leállította és azt mondta neki, hogy pénz, paripa mindig legyen. Elégedetten körbe nézett és engedte folytatni a mellettem ülőt. A hangját hallottam, de nem értettem, mit mond, mert a saját gondolataimmal voltam elfoglalva. 

Tovább
Szólj hozzá!

Lombikbébi

2017. augusztus 27. 14:25 - HJAxel

Miután elolvastuk a teljes szöveget, magunkat az arcunkkal együtt a kezünkbe temetjük. A biztonság kedvéért ránézünk a naptárra, hátha mi hülyültünk meg. Nem. (Maradtunk a 21. században.) Aztán felállunk, megyünk pár kört, újra visszaülünk és elolvassuk még egyszer. Sajnos igaz, tényleg ez van leírva: "Veres András győri megyéspüspök szerint tudatlanság áll a lombikbébiprogram hátterében." A nagy gondolkodó itt nem áll meg, hanem egy héttel később, amikor már azt hihetnénk, hogy kiment belőle a tudatmódosító, ezt mondja: "a lombikbébiprogrammal az a probléma, hogy nem a férfi és a nő természetes kapcsolatában fogan meg az élet, ráadásul pluszmegfoganások is történnek mesterséges körülmények között. A többi embriót vagy lefagyasztják és félreteszik, vagy elpusztítják. A mesterséges megtermékenyítés nem elfogadható a Katolikus Egyház számára."

Tovább
Szólj hozzá!

Kínos

2017. július 10. 21:24 - HJAxel

Akkor már Kicsi Bé legalább két hete nem jelentkezett, de ez nem lepett meg, mindig ezt csinálta, ha új csaja volt. Egy régi barátunk születésnapi bulijában jött össze Kingával, pontosabban már nem is a buliban, hanem utána, a Hiperkarma koncerten.  Kicsi Bé, még a számra is emlékezett, ami alatt megkérdezte Kingát, hogy inna - e vele egy Unicumot. Kinga viszkit kért. 

Tovább
Szólj hozzá!

Ez jó poén volt

2017. május 26. 14:10 - HJAxel

A minap felbukkant egy videó, amelyben a felületes néző számára az látszik, hogy a miniszterelnök úr vicceskedik, ami a Király személye körüli miniszter úrnak annyira tetszik, hogy kb. ötször biztosítja arról a miniszterelnök urat, hogy ez milyen jó poén. (A videóban nem látszik, de a leírás szerint a poén az, hogy Lázárt visszaadják Hódmezővásárhelynek.)

Tovább
Szólj hozzá!

Férfi szemmel a hisztrionikus nőkről

2017. május 23. 22:19 - HJAxel

Egész fiatal korom óta igen nagy eséllyel ismerkedtem meg olyan nőkkel, akiknek a viselkedésük a kezdeti fellángolás után drasztikusan megváltozott, majd hamarosan a kapcsolat véget is ért. Mivel a viselkedésjegyek nagyon hasonlóak voltak, érdekelt a jelenség lelki oldala, ezért elkezdtem utána olvasni, és hamarosan világossá vált bennem, hogy a terepen szerzett tapasztalataim és a leírtak összhangban vannak. Jelen bejegyzésemben ezeket a hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném megosztani, nem tudományos alapossággal, azokkal a férfiakkal, akik éppen egy ilyennel vannak kapcsolatban, meg persze azoknak is érdemes elolvasniuk, akik nem találkoztak még hasonlóval, hiszen ezek a nők köztünk élnek és bármelyik pillanatban lecsaphatnak.

Tovább
Szólj hozzá!

Semmi konferencia (Kritika, a Kiscsillag zenekar dalos színházáról)

2017. május 01. 20:55 - HJAxel

Én nagyon féltem ettől az egésztől. Idestova 25 éve tartom rajta Lovasi András munkásságának ütőerén az ujjamat, ezért most is tudtam, hogy mire készül, aztán értesültem a darab bemutatásáról, de nem tudtam őt elképzelni kiszakítva a természetes közegéből, a koncertek spontán szövegeléséből, amelyben ő a legjobb.

Tovább
Szólj hozzá!

A bejelentő

2017. április 28. 06:02 - HJAxel

Örülünk, hogy az adóforintjaink ismét jó helyre kerülnek

Ott áll a srác a plakát előtt és éppen bejelent. Bejelenti, hogy a Fidelitas plakátkampányba kezd, és ők a milliárdosok orrára koppintanak. Sallert, kokit nem osztanak? Azt csak a főnöknek szabad Brüsszelben? Szótlanul nézzük ezt a csávót, Böröcz László a neve. Látszólag lehetett volna akár az évfolyamtársunk is az egyetemen. Oké nem az, aki miatt nem tudunk bemenni a kollégiumi szobába, mert bent keféli a legjobb csajokat, de mégis jóban lettünk volna vele, mert ott ült minden előadáson az első sorban és jegyzetelt. 

Tovább
13 komment

A kitartásról

2017. április 20. 10:08 - HJAxel

Örök kérdés, hogyha benne vagyunk valamiben vagy éppen benne szeretnénk lenni, de folyton jönnek a kudarcok, hol van a határ, ahol azt kell mondjuk, oké ennek így nincs értelme, hagyom inkább és belefogok másba. Az elmúlt hetekben, egymástól függetlenül két nagyon érdekes történettel találkoztam, hadd osszam most ezeket itt meg.

Tovább
Szólj hozzá!