Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Habzsolva az élet tortáját

Férfi szemmel a hisztrionikus nőkről

2017. május 23. 22:19 - HJAxel

Egész fiatal korom óta igen nagy eséllyel ismerkedtem meg olyan nőkkel, akiknek a viselkedésük a kezdeti fellángolás után drasztikusan megváltozott, majd hamarosan a kapcsolat véget is ért. Mivel a viselkedésjegyek nagyon hasonlóak voltak, érdekelt a jelenség lelki oldala, ezért elkezdtem utána olvasni, és hamarosan világossá vált bennem, hogy a terepen szerzett tapasztalataim és a leírtak összhangban vannak. Jelen bejegyzésemben ezeket a hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném megosztani, nem tudományos alapossággal, azokkal a férfiakkal, akik éppen egy ilyennel vannak kapcsolatban, meg persze azoknak is érdemes elolvasniuk, akik nem találkoztak még hasonlóval, hiszen ezek a nők köztünk élnek és bármelyik pillanatban lecsaphatnak.

Nos, már az elején le kell szögeznem, hogy csak nőkről fogok írni. Tudom, hogy vannak ilyen férfiak is, de az ő szerelmi életükkel sosem foglalkoztam és nem is fogok. Meg talán őket sokkal könnyebb kiszűrni a társadalomból, elég, ha csak Pumped Gabóra gondolunk.

A hisztrionikus nő viselkedése nagy átfedésben van a nárcisztikuséval, de mégsem ugyanaz. A hasonlóság abban mutatkozik, hogy mindkét esetben a játékszabályokat ők alkotják, attól eltérni csak nekik szabad. A szabályokat bármikor átírhatják, ez ellen fellázadni nem érdemes, mert engedni nem fognak. Az ismerkedés kezdeti fázisában adatot gyűjtenek, mindenre figyelnek, érdeklődőek, ezzel is egyre jobban a férfiak bizalmába férkőznek. A megszerzett információkat bármikor fel tudják használni olyan kontextusban, amilyenre éppen szükségük van. Ha például a férfi elmondja neki, hogy már jópár kapcsolata volt, erre a kezdetekkor azt mondja, hogy ez tök jó, hiszen már kiélte magát és rutint szerzett a nőkkel kapcsolatban, viszont, ha érdekei úgy kívánják, ezt simán a férfi ellen is fordíthatja, mondván, egy megbízhatatlan csajozógép.

Amennyiben még nem találkoztunk hisztrionikus nővel, mindenképpen gyanúsnak kell lenni a kezdeti, hatalmas, követhetetlen fellángolásnak. Szinte azonnal tervezgeti a jövőt, a Facebook - on beállítja, hogy kapcsolatban él, rúzzsal szívet rajzol a fürdőszoba tükörre és úgy rendezi a dolgokat, hogy minden pillanatban érezzük, hogy ő van nekünk, még ha fizikailag nincs is éppen ott. (A ruháival hirtelen tele lesz a lakás, pedig még nálunk sem lakik.) Aztán jön valami hirtelen dráma és ahogy jött, úgy távozik is az életünkből. Velem megtörtént fiatalabb koromban, hogy egy ilyen viharos kapcsolat után megismertem egy normális, rendes lányt, de sajnos a hisztrionikus nő olyan vákuumot hagyott  maga után, amelyet ez a lány, az amúgy természetes viselkedésével nem tudott kitölteni. Túl hamar ismerkedtünk meg.

Ha már van kellő rutinunk és nem veszünk el a teátrális részletekben, világosan láthatjuk az ilyen nőkre jellemző felületességet. Igazán régi barátságaik nincsenek, inkább erre is, mint a párkapcsolataikra, a rövidebb, felszínes, a másikat néha zavarba ejtő érintkezések jellemzőek. Nekik állandóan szükségük van a férfiak visszajelzéseire, ezért az egész életük e feltűnés körül forog. A mai világban sokkal fontosabb a forma, a megjelenés, a külsőség, mint a tartalom, ezért az ilyen típúsú nők elemükben érezhetik magukat. A fekete öves hisztrionikus nő megjelenése mindig makulátlan, nagy gondot fordít a ruházkodásra, amelyet természetesen a figyelemfelkeltésre használ fel. Itt kell megjegyeznünk, hogy Vajna Andrásnéval ellentétben az átlag hisztrionikus nőt a pénznél is jobban érdekli az, hogy  állandóan körül legyen rajongva. Ezért én lehúzásról beszámolni nem tudok. 

Az ilyen nőknek mindig van valakijük, olyan elképzelhetetlen, hogy senki nem lelkesedik értük. Tapasztalatom, hogy az esetek túlnyomó részében közös pont, hogy az idősebb, általában családos főnökkel viszonyt folytatnak, ami miatt sokszor előfordul, hogy munkahelyet kell változtatniuk. (Persze, ha a hülye főnök otthagyja egy ilyenért a családját, rövid időn belül koppan, mert a hisztrionikus nőnek állandóan kell kihívás és egy elvált idősebb faszi, aki csak az övé, az már nem érdekes.) Mivel ezek az élethelyzetek megismétlődnek, nyugodtan hívhatjuk ezt játszmázásnak is. Az ilyen nőkkel, azon túl, ha mi vagyunk a főnök, találkozhatunk olyan helyzetben, amikor éppen csalódás érte őket. Ilyenkor a rutintalan férfi besétál a kelepcébe, és mire észbe kap, már fel is lett használva féltékenységet kiváltó eszköznek, és az ilyen eszközök felhasználás után eldobandók. Persze, ha a felsoroltak ellenére van olyan palimadár, aki elveszi a nőt, akkor neki két eshetőséggel kell számolnia a továbbiakban: vagy eltűri, hogy a nejét mások is kefélik, vagy rontanak még az amúgy is lehangoló válási statisztikákon. Más eset nincs, mert a hisztrionikus nő nem tud megállapodni!

A hisztrionikus nők bármit csinálnak, a drámázás, teatralitás mindig jelen van. Éppen ezért, azoknak a férfiaknak, akik a  fentebb leírtak alapján ráismernek az éppen kiszemelt nőre, két dolgot tudok tanácsolni. Ha a nő hajlandósággal viseltet feléjük, ebben az esetben amilyen gyorsan csak lehet, keféljék meg és álljanak odébb. Ne is gondoljanak arra, hogy majd, ha együtt lesznek megváltozik. Nem fog! Egyébként, bizton állíthatom, hogy az ilyen nők nem élvezik annyira szexet, mint ahogy eljátsszák. Szóval nagyon ne éljék bele magukat, hogy milyen fantasztikus lesz, mert csalódni fognak. Amennyiben a hölgy pinát nem hajlandó adni, abban az esetben meneküljenek, amerre látnak, mert csak fel fogja őket használni az ő önző dolgaihoz. 

Remélem, tudtam segíteni.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://habzsolvaazelettortajat.blog.hu/api/trackback/id/tr1312535251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása